Tuesday, December 24, 2013

Murah Hand Bouquet Felt!!


Ini felt bunga yg yana buat since now im crazy in DIY yg belambak2 macam bagai di Website macam yg yana suka tgk + we get a lot free item that can be download such as love vs design diy parties printable & invitationdiy printable weeding template eat drink chic SERIOUS CKP!! korang akn jadi giler nk DIY & all the website influence me a lot...HUHU!! SAVING babeeee....sapa x nak kan? ok anyway yana jual HB or hand bouquet base on your request yg mampu dek terima di akal yer..heehee...HARGA PROMOTION SEKARANG (motif besar font!) RM40.00 sj..mai2...hehe...nk tanya just PM at FB yana yer since xde INSTA lg....ketinggalan sgt..huhu..



picta by my sis dh die photographer perah sj tenaga...heehee...THANX AKK...muahhh!



ok jumpa in next view semua...yana nk sgt share pe proses tok menjelang eday xlama lg..tp sgt la sibuk....n nw dh nk bln JAN..!!!.....but i will share lg2 psl DIY n help for cut our cost...:) .thank for reading :)

xoxo
Ankgadispakjamil