Tuesday, November 26, 2013

Ballon GERGASI di tasik Layang2 kepong


Last week bejimba wth my sister ke tasik layang2...haha...tuh pn nk update kn..poyo gila jer wlpn yana mmg asal area sini je tp still nk update pasal tmn layang2 that every people well known about this nice place :)...yana update here sebab ada new activities tht we can do ...dari jalan2 kat shopping mall yang confirm lar buat duit pn mengalir mcm air sungai..& since end of month gaji pn xmsok lg!huhu..so let go for do activities that not using our money..!! below some picta that i want to share with u guys...


indah nya ciptaanNYA..subahanallah :)
sebaik view agak terbaik..awan lawa...! so snap2..
gua yg bajet2 tourist..lol...pilih layang2 nk beli RM7,RM10,RM25 je (ikot size)...


We meet them a group of guys that made a business selling & rent this item BALLOON GERGASI PUTRAJAYA...katanya....so we decide to rent yg bsr punya RM4...& if im xmistaken kecil RM2...& get 1 small cup for balloon water tapi...yg den xbapo DEN GOMAR...setiap kali refill RM1.50 & confirm kena 2-3 kali refill baru syok...hehe..nampak kedekot kn?? tp xpe...first time pasni..aku siap2 bawak air balloon aku sendiri...!!haha
                                                       

si budak  moktehdek yg terlebih excited.! sila abaikan...1 pic die boleh pi kojar laki tuh 2.bajet nk tiup!haha:D my sis ain at behind pown wt muka weirdo je tgk gelagat bdk ni...

tgok bebudak excited kan? cute je...:) 

sesi tarian yg super burok.! tapi xpa asal balloon wa cantik...
Bagi yana bubble ni cantik..especially in picture so  yana advise any people yg nk berphotoshoot..boleh laa sewa jap benda alah ni....and shoot je area tmn layang2 yg mmg hv super nice view untuk berphotoshoot cm prewedding ker...eh tetibe kn..haha

nice picture right??

belakang tabir yg bekerja keras menghayun..haha xpe..janji pic sis wa cun..!

ok meet in next view...maybe about my f2b:)..


Thank you for reading my view...

xoxo & lots love


si anak gadis pak jamil (new name hehe :))